Succesvolle deelname leden Drumband Fanfare Eendracht Dieteren aan het Limburgs Kampioenschap, met als resultaat 3 Limburgs Kampioenen. 

 

 

Na hun succesvolle deelname aan het district solistenconcours mochten vijf leden van onze drumband, te weten Kevin Louvenberg, Niels Eberson, Jeroen van Buggenum, Lars Bogie en Stephan Geelen deelnemen aan de  Limburgse Kampioenschappen voor solisten in Heel.

 

Vele repetities, lessen en de nodige studie-uren hadden ze allemaal geïnvesteerd om goed voor de dag te komen.

 

 

Afgelopen zondag was het eerst de beurt aan Jeroen van Buggenum. Uitkomend in de 5de afdeling melodisch behaalde hij 90 punten, genoeg voor een eerste prijs met lof der jury en het Limburgs Kampioen. Aansluitend was het de beurt aan Niels Eberson. De jury had hier 86 punten voor over, ook een mooie eerste prijs en ook Limburgs Kampioen. Na de middag was het de beurt aan Kevin Louvenberg en Lars Bogie. Lars in de 2de divisie en Kevin in de 3de divisie. Beide optredens werden beoordeeld met 88 punten, een dikke eerste prijs maar helaas net te weinig voor de Limburgse titel in deze zwaar bezette afdelingen. Als laatste was het de beurt aan Stephan Geelen. Samen met Wiek Maessen (Maasbracht-Beek) kwam hij als duo uit in de 1 divisie melodisch slagwerk. Een prachtige 95 punten was ruimschoots voldoende voor een eerste prijs met lof der jury en de titel Limburgs Kampioen.

 

 

Voor allen een dikke proficiat en hopelijk een stimulans om op de  huidige manier door te gaan.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com