27 maart voorjaarsconcert Fanfare Eendracht Dieteren 

 

 

Nu de winter langzaam maar zeker toch zijn laatste adem heeft uitgeblazen en de natuur op een aantal dagen alweer bijna zomers aandoet, wil Fanfare Eendracht het voorjaar muzikaal inluiden met een concertochtend in gemeenschapshuis de Koppel.

 

Een concert waar de gehele vereniging zich zal presenteren aan alle belangstellende. Naast de Drumband en Fanfare zal ook de Jeugdfanfare van zich laten horen aan het publiek.

De Fanfare, olv Maurice Daemen en de Drumband, olv Hub Cosemans zullen hun muzikale programma ten gehore brengen. Voor beide met een grotendeels nieuw programma. Muziekwerken welke de komende periode tijdens diverse optredens ten gehore zullen worden gebracht. Dit met als doel de toehoorders te plezieren met goede en aansprekende muziek en om een puike prestatie te kunnen neerzetten bij de komende concerten. Voor de Fanfare is dit mede de eerste opstap naar de geplande deelname aan het bondsconcours van de LBM in oktober.  

Op zondag 27 maart zal dit concert vanaf 10:30 uur plaatsvinden in gemeenschapshuis de Koppel. Bestuur, dirigent, instructeur en muzikanten willen u bij deze dan ook graag uitnodigen.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com