Afgelopen weekend werd in het gemeenschapshuis te Born het solistenconcours van de Limburgse bond van Tamboerkorpsen regio Roermond georganiseerd. Hierbij behaalde vele van onze jeugdige slagwerkers zeer verdienstelijke jurywaarderingen voor hun optredens.

 

 

Uitkomend in de vijfde divisie behaalde Marieke den Hartog, Marthy Spelthan en Marvin Verhesen op kleine trom een mooie eerste prijs. In deze divisie behaalde Jeroen van Buggenum op Marimba 90 punten wat inhoudt een eerste prijs met promotie en lof der jury.

 

 

In de vierde divisie behaalde Niels Eberson een eerste prijs met promotie op drumset.  Kevin Louvenberg behaalde een eerste prijs met promotie op kleine trom in de derde divisie.

In de tweede divisie behaalde Lars Bogie een eerste prijs met promotie op kleine trom.

Tenslotte behaalde Stephan Geelen (met een ensemble) in de eerste divisie een eerste prijs met promotie op Marimba.

 

Allemaal mooie resultaten waarbij Kevin en Jeroen in hun divisie het hoogst aantal punten kregen. Hiervoor mochten ze de verdiende afdelingsbeker in ontvangst nemen.

 

De slagwerkers welke minimaal een promotie hebben afgedwongen worden door dit resultaat uitgenodigd voor de Limburgse kampioenschappen op 19 en 20 maart in Maastricht.Vanaf deze plaats wensen we hun nu reeds veel succes tijdens hun voorbereiding en de daadwerkelijke uitvoering op 19 en/of 20 maart.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com