Op zondag 12 december jl. werd het jaarlijkse Albert Mostard Concours van Fanfare Eendracht  georganiseerd in de Wiejerd.

De vele solisten die zich hadden aangemeld voor dit interne solistenconcours konden op deze ochtend, aan het talrijk aanwezige publiek, laten horen wat ze het afgelopen jaar hadden bijgeleerd tijdens hun muzieklessen bij Kreato.Voor de winnaar in de categorie slagwerk en blaasinstrument stond de felbegeerde wisselbeker ter beschikking, welke dan een jaar lang in zijn/haar bezit mag blijven.

De ochtend voorliep voorspoedig en afwisselend. Optredens van slagwerkers, blokfluiters en muzikanten op blaasinstrument maakte het een afwisselend en interessant programma. Toen ruim na de middag alle solisten hun beste beentje hadden voorgezet moest jurylid Piet Aben gaan bepalen wie de winnaars zouden worden.

Bij de slagwerkers waren er vele gegadigden. Mooie en verrassende optredens werden gepresenteerd. Als uiteindelijke terechte winnaar kwam Jeroen van Buggenum naar voren.  

Bij de blazers was er ook geen uitgesproken favoriet. Het goede niveau van diverse jeugdige leerlingen lag dicht bij elkaar. Tot winnaar werd uitgeroepen Thijs Linssen op sax-alt, welke met een zichzelf verrassende goede uitvoering de jury genoeg had overtuigd.

 

 

 

 Beide gelukkige prijswinnaars kregen uit de handen van Truus Mostard de beker overhandigd, waarna deze geslaagde ochtend werd afgesloten door een tevreden voorzitter Paul Opgenort.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com