Voor jullie ligt weer een nieuwe uitgave van ’t Sjuufke.

 

 

 

Het vorige muziekjaar hebben we inmiddels kunnen afsluiten met een geslaagd Maasgouwtoernooi en een zeer gezellige en warme seizoensafsluiting. Bij deze nogmaals de dank aan de organisatoren, het was weer super verzorgd..

 

De laatste weken van de schoolvakanties zijn inmiddels weer aangebroken en daarmee komt dan ook voor vele een einde aan deze vakantietijd. Hiermee starten ook weer de wekelijkse repetities van onze Drumband en Fanfare.

 

Op woensdag 1 (drumband), dinsdag 7 (fanfare) en donderdag 16 september (jeugdfanfare) staan we als vereniging weer aan het begin van een nieuw muzikaal seizoen. Uitgaande van een goede start is dit alleen mogelijk met een complete opkomst en is het wenselijk als iedereen thuis al eens de laatste “vakantierestjes” uit de instrumenten poogt te spelen. Graag zouden we ook  iedereen willen verzoeken met een goed voornemen van start te gaan door op tijd aanwezig te zijn, zodat de repetities op tijd kunnen beginnen.

 

 

Voor de Drumband is het al zaak dat snel de eerste concrete stappen gezet gaan worden. Op 12 september staat namelijk al het eerste optreden gepland. In Melick wordt die dag deelgenomen aan het districtfestival van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen regio Roermond. Het concert staat gepland voor 12:00 uur in de Apollohal. Aansluitend (omstreeks 13:15 uur) zal er deelgenomen worden aan de streetparade.

Voor een aantal jeugdige slagwerkers start het seizoen zelfs nog eerder met een deelname aan een slagwerkclinic op 4 september in Maasbracht-Beek, veel plezier hierbij….

 

Voor de Fanfare staat er muzikaal een uitdagende periode voor de deur. Voor de vakantie is er al een begin gemaakt middels het uitreiken van een eerste agenda en nu start ook de muzikale voorbereiding van de geplande deelname aan het Bondsconcours in het najaar van 2011. Dit lijkt nog wel ver weg maar vraagt organisatorisch en muzikaal een flinke voorbereidingstijd. Om dit allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen zijn dus al de eerste organisatorische stappen gezet. Als eerste is een schema gemaakt met activiteiten en repetities in 2011. Met de start van het nieuwe seizoen zullen ook de muzikanten dit moeten oppakken om gezamenlijk te zorgen voor een geslaagde aanpak. Tevens zullen voor de naderende concerten en het kerst- en champagneconcert weer diverse nieuwe en uitdagende muziekwerken worden ingestudeerd. Voor de individuele muzikant willen we ook al aandacht vragen voor het AMC, gepland  op 12 december.

 

Kijkend naar de bijgevoegde agenda zien we alle komende activiteiten op korte en lange termijn verschijnen. Graag het verzoek om deze datums in je agenda te vermelden. Extra aandacht hierbij voor de gewijzigde datum voor het kerstconcert en de vernieuwde aanvangstijd van het champagneconcert.

 

Graag willen we ook nog onze dank uitspreken aan de vele vrijwilligers welke de afgelopen periode hebben geholpen bij het bemannen/-vrouwen van de dranktenten tijdens het Parkcityfestival en Pinkpop Classic. Het zijn inmiddels substantiële activiteiten geworden om onze begroting waar te kunnen maken.

En nu eerst op naar de eerste repetities 1 ,7 en 16 september…...

Als laatste graag nog aandacht aan de actie sponsor de sponsor. Op de achterzijde zijn de winkels nogmaals aangegeven. Bewaar en spaar de bonnetjes, en neem ze mee naar de Wiejerd (en deponeer ze in de verzameldoos)…..

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com