Fanfare Eendracht Dieteren organiseert haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Roosteren

 

Het is een goede traditie dat Fanfare Eendracht het voorjaar muzikaal inluidt met een concert in Dieteren. Ook dit jaar zal de Fanfare deze muzikale traditie levende houden, echter wel in Roosteren. Door de aanstaande nieuwbouw van het gemeenschapshuis de Koppel, is deze accommodatie momenteel niet meer beschikbaar. Dit geeft een mogelijkheid om in het voorjaar de muzikale klanken ook eens over de Dieterse dorpsgrenzen te laten horen. Dit jaar dus in het gemeenschapshuis in Roosteren.

Op zondag 29 maart zal de Fanfare samen met de Drumband en de Jeugdfanfare het voorjaarsconcert organiseren.

De Fanfare o.l.v. Bart Deckers, de Drumband onder leiding van Rico Stevens en de Jeugdfanfare o.l.v. Thei Martens hebben een nieuw en afwisselend programma ingestudeerd en zullen dit graag voor iedereen ten gehore brengen.

Na de geslaagde muzikale periode eind 2014 zijn alle muzikanten fanatiek begonnen aan dit geheel nieuwe programma. Deze ochtend worden vele muziekwerken dan ook voor de eerste keer uitgevoerd waardoor het voor de muzikanten best spannend zal zijn.

Jong en oud is van harte welkom en de entree is zoals gewoonlijk gratis.

Bestuur, dirigent, instructeur en muzikanten zouden u graag zondag 29 maart om 10:30 uur in het gemeenschapshuis de hoge Bongerd in Roosteren willen uitnodigen voor het bijwonen van deze muzikale ochtend.

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com