Op zaterdag 27 oktober 2012 organiseert Fanfare Eendracht Dieteren MUSIC@DEETERE, een galaconcert met medewerking van zanger Gé Titulaer, zangeres Jacqueline Fijnaut en een professioneel combo.

 

Gezien de vele positieve reacties die we hebben gekregen van zowel het publiek, als van de muzikanten, na onze samenwerking met Suzan Zeegers, hebben we besloten om vaker een bijzonder concert te organiseren. In deze eerste editie van MUSIC@DEETERE staat filmmuziek centraal. Stilzitten is bijna onmogelijk tijdens deze live uitvoering van vele bekende filmthema’s en melodieën. Het belooft een waar feest der herkenning te worden.

 

Gé Titulaer en Jaqueline Fijnaut hebben hun muzikale sporen ruimschoots verdiend in de theater- en muziekwereld en we zijn er trots op dat we ze mogen begeleiden tijdens MUSIC@DEETERE in Gemeenschapshuis ‘De Koppel’ te Dieteren.

 

De professionele carrière van zanger, componist en multi-instrumentalist Gé Titulaer begon bij de popgroep Pat Cool met de succesvolle door hem gecomponeerde debuutelpee Daybreak. Ook als zangsolist wist Gé zijn weg te vinden. De eerste solo-elpee What’s New werd meteen onderscheiden met een Edison. Vooraanstaande muziekjournalisten plaatsen hem op één lijn met namen als Frank Sinatra, Tony Bennett en George Benson.

 

Jaqueline Fijnaut begon op 8-jarige leeftijd met vioollessen, op haar 13e met pianolessen en vanaf haar 16e had ze zangles. Op het Hilversums conservatorium kreeg ze les van Deborah Brown en Gé Titulaer. Ze zong in The Belushi Memorial Blues Brothers Band, gaf workshops aan popbands zoals Volumia, gaf optredens met het Metropole Orkest en tourde met het Glenn Miller Orchestra door Duitsland.

    

 

Voor dit prachtige galaconcert, dat wordt gehouden in Gemeenschapshuis ‘De Koppel’, zijn slechts 200 kaarten beschikbaar. Een kaart kost € 5,-. Omdat wij het jammer vinden om u als inwoners van Dieteren teleur te moeten stellen, bieden wij u de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Let op: wie het eerste komt, het eerste maalt. U kunt kaarten reserveren door vóór 1 september a.s. onderstaand formulier (of een blaadje met dezelfde informatie) in de brievenbus te doen bij Paul Opgenort, Roosterderweg 9, 6114 KA in Dieteren. Na deze datum gaan de resterende toegangskaarten in de vrije verkoop.

 

Wij hopen u op 27 oktober te mogen begroeten.

Bestuur Fanfare Eendracht Dieteren

 

 

Naam:

Adres:

Woonplaats:

 

Aantal te reserveren kaarten MUSIC@DEETERE:

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com