Rob Mennen met Drumband en Fanfare Eendracht Dieteren, op Verzeuk op Bezeuk.

Wie kent Rob Mennen intussen nog niet. Muzikaal leider van de spektakelmusical “het dagboek van een Herdershond” en de bedenker en maker van het goed bekeken L1 tv programma “Op Verzeuk op Bezeuk”. Een programma waarin bekende zangers en zangeressen te gast zijn bij pianist Rob Mennen om samen muziek te maken, een spelletje te spelen en te kletsen. Allemaal in een hele pure, kleine en informele setting in Rob's achtertuin. Denk hierbij aan Marco Bakker, Henk Steijvers, Nandi van Beurden, etc..

Nu komt “op Verzeuk op Bezeuk” ook naar Dieteren. En wel zondagmiddag 25 september om 15:00 uur in Gemeenschapshuis de Koppel.

De vereniging zelf staat natuurlijk centraal, en Rob komt op bezoek. Muziek als belangrijkste ingrediënt voor een interessante middag. Drumband en Fanfare zullen een breed en gevarieerd programma laten horen. Individueel maar ook samen met Rob Mennen. Daarnaast is er ook ruimte voor ludieke activiteiten en interactie met orkest en publiek. Aan de hand van spellen worden gesprekjes of aankondigingen gedaan waarbij humor en pittigheid elkaar afwisselen. Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de Drumband en Fanfare voor dat zowel de muzikanten van het orkest als ook de toeschouwers een onvergetelijke en unieke middag zullen beleven. Muziek en plezier als verbindende factoren. De presentatie is in handen van Rob zelf, en dit alles in de bekende spelvorm zoals in zijn tv-programma, inspelend op het moment, puur en ad rem. Dirigent, voorzitter, markant lid en/of willekeurige toeschouwer, iedereen kan aan de tand worden gevoeld tijdens een te spelen spel. Van pittig tot ontroerend, van humor tot tranen. Wat er gebeurt, gebeurt er! Geen regie.. Spontaniteit telt!

 

Entree voor deze zeer speciale muzikale middag is € 10,00 per persoon (kinderen in de basisschool leeftijd hebben gratis toegang), incl. een lekkere kop koffie met cake. Toegangskaarten zijn aan te vragen via het mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van Fanfare Eendracht Dieteren en zullen op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Betaling kan plaatsvinden op nog aan te geven momenten en aan de kassa op de middag zelf. We hopen veel bezoekers te mogen verwelkomen om samen deze muzikale, leuke en inspirerende middag te beleven. Men zal er zeker geen spijt van krijgen.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com