DONATEURSACTIE 

 

Traditiegetrouw zal Fanfare “Eendracht” Dieteren ook in haar 152ste levensjaar haar jaarlijkse DONATEURSACTIE houden. Om een vereniging als de Fanfare in onze kleine gemeenschap als Dieteren in stand te houden is uw ondersteuning onmisbaar.

Fanfare Eendracht Dieteren is een muziekvereniging die al sinds 1869 zijn wortels heeft in Dieteren. Naast muziek maken proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in ons dorp. Daarom investeren we ook het nodige geld in de muziekopleiding van (jonge) muzikanten die de intentie hebben om deel uit te gaan maken van onze mooie Drumband of Fanfare.

Zoals u van ons gewend bent zouden we graag persoonlijk met u in contact komen om te vragen voor een steuntje in de rug middels een vrijblijvende donatie. Het zag er lang naar uit dat we dit jaar huis aan huis konden rondkomen. Helaas hebben we door de nieuwe coronamaatregelen moeten besluiten om ook dit jaar de fysieke rondgang niet door te laten gaan. Met name onder het motto van beter voorkomen dan genezen. Afgelopen maanden waren we blij dat we van ons konden laten horen tijdens ons buitenconcert en het opluisteren van Allerheiligen. We hopen dat we binnenkort Sint Nicolaas nog muzikaal kunnen ontvangen. Maar voor het overige moeten we in alles helaas weer een stapje terug doen. Middels deze brief willen we u toch vragen om onze vereniging dat steuntje in de rug te geven. Wij hebben in het verleden nooit tevergeefs een beroep op menigeen van u gedaan en hopen dat u ons in dit financieel lastige jaar met gulle hand zult steunen. Het opluisteren van de kerkdienst en de St. Cecilia feestavond zullen helaas ook dit jaar niet doorgaan. Het bij elkaar brengen van veel mensen is nu niet gewenst en daarin nemen we natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Daarnaast dient ook de horeca te sluiten voor 20:00 uur.

  

De bijdragen voor donateurs en ereleden zijn net als voorgaande jaren als volgt:

               5,00                      Donateur

             12,50                      Erelid, (uitnodiging St Cecilia feestavond 1 persoon)

             20,00                      Erelid, (uitnodiging St Cecilia feestavond 2 personen)

Daarnaast zijn alle andere bijdragen natuurlijk ook van harte welkom.

Aangezien de Fanfare dus niet fysiek aan de deur kan komen, bieden we u de volgende digitale mogelijkheden om uw donaties mogelijk te maken:

            Door overmaking van uw donatie op bankrekeningnummer

     NL71 RABO 0111 4010 46 t.n.v. Fanfare Eendracht te Dieteren.

            Via één van onderstaande QR codes

 

 Uiteraard kunt u uw donatie ook in een envelop bij onze penningmeester, dhr. Hub Meerten (Kampstraat 4) afgeven of in de brievenbus deponeren.

Uw donatie is belangrijk voor het in stand houden van onze vereniging. Een vereniging die niet alleen maar bijdraagt aan de leefbaarheid in ons dorp maar die ook aan jong en oud de gelegenheid biedt om samen leuke en goede muziek te maken

 

Voor uw bijdrage alvast onze hartelijke dank.

 

Bestuur en leden

 

Fanfare “Eendracht” Dieteren

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com