Beste fanfareleden en sympathisanten,

Het jaar loopt teneinde, en wat voor een jaar. De wereld staat op zijn kop en Corona bepaalt nog steeds ons hele leven enorm. Muzikaal hebben we het afgelopen jaar op een houtje moeten bijten met maar sporadisch (en kleinschalige) repetities, geen concerten/uitvoeringen en ook geen leuke verenigingsactiviteiten. Van een verenigingsgeest en saamhorigheid is sinds maart niet echt meer sprake.

Hadden we nog de hoop dat we na de eerste golf en na de zomervakantie langzaam maar zeker de draad konden oppakken, kwamen we er al snel achter dat het virus zich nog lang niet gewonnen geeft. En daarmee vervlogen onze plannen om dit jaar weer gezamenlijk optredens te verzorgen.  En nog persoonlijker, wie had destijds kunnen denken dat we nu aan het einde van dit bizarre jaar geen echt sfeervolle en intieme Kerst en geen opwindende start van het nieuwe jaar met onze geliefden kunnen vieren. Ons content doen, is en blijft het parool, hoe vervelend of moeilijk dit ook soms is.

Het medeleven gaat nu, aan  de vooravond van de feestdagen, uit naar hen die het afgelopen jaar persoonlijk getroffen zijn door het virus of die naasten hebben die het Coronavirus hebben opgelopen.

Halsreikend zien we samen met jullie uit naar de beschikbaarheid van het vaccin en de hoop dat het leven weer snel zijn normale gangetje vindt. Dit normaal geldt dan zowel voor jullie persoonlijk met jullie familie, vrienden en bekenden, maar ook binnen onze fanfare. Plannen bij ons te over, maar op welke termijn is vooralsnog de vraag.

Het bestuur van de fanfare wenst jullie allen, ondanks de actuele situatie, hele mooie Kerstdagen in huiselijke kring en hoopt dat gelukkige tijden weer snel in 2021 aanbreken. Wij staan in de startblokken om als bestuur van de fanfare hieraan bij te dragen. 

Laat 2020 rusten voorgoed en begin 2021 vol goede moed.

Namens jullie bestuur, voorzitter Paul Wouters

 

 

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com