Vakantie Drumband en Fanfare Eendracht Dieteren

Wat is het de afgelopen maanden rustig geweest. Vele berichten en woorden zijn er al aan besteed, maar nu wordt het hoog tijd om vooruit te kijken. Net voor de vakantie kregen we als vereniging gereserveerd groen licht om op te starten met wat we zo graag doen. Samen muziek maken. Wel met veel mitsen en maren, maar we hebben met kleine groepjes toch weer gerepeteerd. Gelukkig konden we terecht in ons gemeenschapshuis de Koppel. Daar is meer ruimte beschikbaar en mochten we met groepen tot circa 20 muzikanten repeteren. Twee repetities hebben leden van de Fanfare aangegrepen om voor de vakanties toch nog eens hun hobby op te pakken.

De Drumband heeft voor het begin van de vakanties samen vooruit gekeken naar de toekomst na de vakanties. Nader kennis maken met hun nieuwe instructeur Roel Meesen en ook afstemmen wat er met de huidige regelgeving mogelijk is en hoe dit kan worden georganiseerd.

Vorig jaar in deze maand waren we als vereniging volop in voorbereiding naar ons 150 jarig jubileumfeest. Wat zijn we achteraf blij dat we dit zonder de huidige hectiek hebben mogen vieren. Hoe anders is het nu..

Ondanks dat vakantie vieren momenteel een andere dementie heeft gekregen is het voor velen toch een erg welkome periode. Sommige mensen hebben het de afgelopen maanden rustiger gehad dan normaal maar vele onder ons hebben ook op het tandvlees gelopen en alle zeilen moeten bijzetten om door deze periode heen te komen.

Hoe het na de vakanties precies gaat verlopen is momenteel nog niet helemaal duidelijk. Nieuwe informatie komt met regelmaat en we merken momenteel dat ver vooruit kijken lastig en onvoorspelbaar is. Hoe de gehele situatie zich ontwikkeld is dus afwachten. De intentie is dat de Fanfare start met het nieuwe seizoen op 25 augustus. Voor de Drumband start dit met de eerste repetitie op 26 augustus. Wat en wanneer gaat plaatsvinden in het najaar is nu ook nog allemaal onzeker en onder voorbehoud. We houden iedereen daarover zo goed mogelijk op de hoogte.

Voordat het zover is willen we eerst eenieder die het nog voor de boeg heeft, een fijne vakantie toewensen. En hopelijk zien we ons gezond en wel weer terug bij één van de optredens van onze vereniging in de nabije toekomst. Het zal er zeker weer een keer van gaan komen.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com