Rabo ClubSupport: Uw stem is geld waard!

Rabobank Zuid-Limburg West steunt het verenigingsleven met de Rabo ClubSupport Tijdens deze campagne mogen leden van de voormalige Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook onze vereniging, Fanfare Eendracht Dieteren, doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Mogen wij rekenen op uw stem en steun?

Iedere stem is geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze club van de Rabobank een bijdrage voor onze clubkas.

Van 27 september tot en met 11 oktober 2019 kunnen de leden van voormalige Rabobank Westelijke Mijnstreek stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. De stemcode ontvang je op 27 september per email of per post. Ga naar rabobank.nl/clubsupport en gebruik je persoonlijke code om in te loggen en je 5 stemmen te verdelen.

Bent je lid van de voormalige Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent je iemand in je omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als jullie en je familie en vrienden jullie stemmen geven aan Fanfare Eendracht Dieteren  bij deze clubactie van Rabobank Westelijke Mijnstreek. DENK HIERBIJ AAN HET EVENTUEEL RUILEN VAN STEMMEN!!

 Klik hier om te stemmen

 

Alvast bedankt

Fanfare Eendracht Dieteren

Het Bestuur

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com