Het lijkt alweer heel lang geleden, maar vorig jaar om deze tijd was het centrum van Dieteren nog een bouwput en dat zou zo blijven tot de ‘grote vakantie’. Dat dit het geval zou zijn was reeds medio 2017 bekend.

Wij, de leden van het voorjaarsmarkt-comité, zagen ons  dan ook genoodzaakt om er voor te kiezen om de voorjaarsmarkt niet in het voorjaar maar in september 2018 te laten plaatsvinden. Echter, te weinig marktkooplieden schreven zich in voor onze markt en daarom zagen wij ons op het laatste moment genoodzaakt om de markt niet door te laten gaan. Een markt met maar een paar kramen zou immers alleen maar hebben geleid tot teleurstelling bij alle partijen d.w.z. bij de deelnemende marktkooplieden, bij de bezoekers van de markt, bij de leden van onze fanfare en zeker ook bij ons.

Wij zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben besloten om in 2019 weer met veel energie een voorjaarsmarkt te organiseren en wel op 12 mei a.s.. Wij doen dit niet alleen maar samen met organisatiebureau VAC (VAC staat voor Vlooienmarkten, Antiek en Curiosa). Op dit moment zijn wij bezig om deze samenwerking verder gestalte te geven en om de veranderingen in opzet en organisatie van de markt die met deze samenwerking gepaard gaan in kaart te brengen.

Vast staat in ieder geval dat de Dieterse voorjaarsmarkt zal plaatsvinden op 12 mei 2019.  

Wij gaan de komende tijd enthousiast verder met de voorbereidingen voor deze markt en hopen dat 12 mei a.s. weer een stralende en feestelijke dag wordt in en voor Dieteren.

 

Het Voorjaarsmarkt-comité

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com