Music@Deetere “Drumband Eendracht Dieteren op Safari”

Er komt weer een nieuwe versie van Music@Deetere. Dit jaar ingevuld door  Drumband Fanfare Eendracht Dieteren onder leiding van instructeur Stan Beckers en met als thema Drumband op SAFARI. De Drumband van Fanfare Eendracht Dieteren zal dit concert geven op de dagen 1 en 2 december a.s. in ons gemeenschapshuis de Koppel.

De drumband is afgelopen zomer namelijk op vakantie geweest naar Afrika. De eerste dag ging het al helemaal mis. Door het ruige terrein zijn ze hun belangrijke aanhanger met instrumenten verloren. De eerste vraag die ze toen te binnen schoot was hoe wij nu deze dagen door moesten komen zonder muziek. Deze vraag hing ons continue boven het hoofd en hield ons bezig tot we een inheemse stam tegen het lijf liepen die hier wel een oplossing voor had. Met natuurlijke lokale producten waren zij in staat om percussie instrumenten te maken waar ook wij wel raad mee wisten. Het programma is sterk wisselend met verrassende muzikale invullingen. Naast de slagwerkers zijn er ook onverwachte aanvullingen die zullen zorgen voor een spetterend en verrassende invulling van de avond. Want…. is alles wel zoals men denkt dat het is?? Het belooft een echt avondje uit te worden voor de bezoekers. Dit in lijn met de vorige edities van Music@Deetere. Verdere informatie is vindbaar op onze facebookpagina: “Music at Deetere Drumband Op Safari". Eind zal er ook in Dieteren huis aan huis en bij enkele activiteiten worden geflyerd. Op deze flyers is op de achterzijde een aanvraagformulier toegevoegd waarmee entreekaarten (á € 7,50) kunnen worden aangevraagd. Om op korte termijn al interesse in entreekaarten kenbaar te maken kan er een e-mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen jullie te zien op deze dagen om te komen genieten van de prachtige klanken en kleuren die te vinden zullen zijn in deze Safari, met een zeer verrassende wending. Een hapje en drankje kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Wij hopen jullie te zien op deze dagen om te komen genieten van de prachtige klanken en kleuren die te vinden zullen zijn in deze Safari, met een zeer verrassende wending. Een hapje en drankje kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

 

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com