VANAF VANDAAG MOGEN WE WEER!!!

Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven met de Rabobank Clubkas Campagne.Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook onze vereniging, Fanfare Eendracht Dieteren, doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Mogen wij rekenen op jullie stem en steun?

Iedere stem is geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze club van de Rabobank een bijdrage voor onze clubkas.

Vanaf vandaag 8 mei tot en met 23 mei mogen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en)/stichting(en). Alle leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek vanaf 18 jaar die op 1 januari 2014 lid waren, ontvangen vandaag (of spoedig) voor de stemperiode een kaart met een unieke inlogcode. Met die code kunnen zij hun stemmen uitbrengen op de speciale website www.spekjouwclub.nl

Bent je lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent je iemand in je omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als jullie en je familie en vrienden jullie stemmen geven aan Fanfare Eendracht Dieteren  bij deze clubactie van Rabobank Westelijke Mijnstreek. DENK HIERBIJ AAN HET EVENTUEEL RUILEN VAN STEMMEN!!

Alvast bedankt

Fanfare Eendracht Dieteren

Het Bestuur

 

Activiteiten

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com