Voor zowel de drumband als de fanfare is het elk jaar weer een muzikale uitdaging om goed voor de dag te komen op het jaarlijkse Maasgouwtoernooi. Deze deelname draagt bij aan te continueren  van het muzikale niveau. Naast de publieksvriendelijke concerten met lichte muziek ( Champagne concert, jubileumconcerten, kerstconcert etc.) wordt tijdens het Maasgouwtoernooi de muzikale  uitvoering gejureerd door een vakkundige jury. De jurering van de drumbands zal worden gedaan door dhr. Jos Stoffels en bij de fanfares en harmonieën is deze in handen van Dhr. Rob Goorhuis.  Het blijft toch elk jaar weer een moment om naar uit te kijken. Hoe staan we ervoor en toch ook wel de aanwezige uitdaging om de vergelijk aan te gaan met de verenigingen uit de nabije omgeving.

Dit muziekfestijn zal dit jaar georganiseerd worden door harmonie Concordia Obbicht en wel in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei a.s. De plaats waar de deelnemende korpsen hun te beoordelen muziekwerken zullen uitvoeren zal de kerk in Obbicht zijn. Op zich al een speciale gewaarwording.

Het optreden van de fanfare staat gepland op zaterdagavond. Zoals intussen gewend staat de fanfare o.l.v. dirigent Bart Deckers, en zal tijdens dit concert de werken uitvoeren waarmee in het najaar ook wordt deelgenomen aan het bondsconcours. Het optreden van de drumband staat gepland op de zondagochtend. Ook de drumband, o.l.v. Rico Stevens, heeft zich terdege voorbereid.

Voor zowel de drumband als de fanfare is een beoordeling te behalen van voldoende, ruim voldoende, goed en zeer goed.

Bij deze is eenieder van harte uitgenodigd om de drumband en fanfare te komen te beluisteren bij deze optredens, waardoor onze leden wellicht nog meer gestimuleerd worden om het onderste uit de kan te halen.

Optredens:

Fanfare:      Zaterdag 21 mei om 18:10 uur

Drumband:  Zondag 22 mei om 11:00 uur

Locatie: Willibrorduskerk te Obbicht

Meer info over het Maasgouwtoernooi 2016 is te vinden op de site www.maasgouw2016.nl

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com