Nieuwe instructeur drumband fanfare Eendracht Dieteren

De drumband van de Fanfare Eendracht uit Dieteren zoekt een nieuwe instructeur.

Voor meer info: Vacature instructeur drumband

 

 

Albert Mostard Voorspeeldag

Op zondag 8 december a.s. zal de jaarlijkse Albert Mostard Voorspeeldag georganiseerd worden. Tijdens deze dag van Fanfare Eendracht Dieteren zullen leden van Drumband en Fanfare en de leerlingen van Myoutic hun muzikale prestaties presenteren. De optredens zullen met name bestaan uit voordrachten van leden van onze vereniging zoals solisten, duo´s en ensembles van leerlingen welke bezig zijn met de muziekopleiding bij Myoutic maar ook van leden welke reeds bij het orkest meespelen.

Dit jaar zal er geen jury aanwezig zijn om de optredens te jureren. Hiermee houden we de deelname laagdrempelig en zal er wellicht ook minder spanning op de optredens staan.

Het AMV zal plaatsvinden in ons verenigingsgebouw de Wiejerd en zal beginnen om 10.00 uur. Bij deze nodigen we iedereen uit om naar de deelnemers te komen luisteren welke veel energie en tijd hebben gestoken om voor een publiek hun muzikale prestaties te presenteren.

Rabo ClubSupport: Uw stem is geld waard!

Rabobank Zuid-Limburg West steunt het verenigingsleven met de Rabo ClubSupport Tijdens deze campagne mogen leden van de voormalige Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook onze vereniging, Fanfare Eendracht Dieteren, doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Mogen wij rekenen op uw stem en steun?

Iedere stem is geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangt onze club van de Rabobank een bijdrage voor onze clubkas.

Van 27 september tot en met 11 oktober 2019 kunnen de leden van voormalige Rabobank Westelijke Mijnstreek stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. De stemcode ontvang je op 27 september per email of per post. Ga naar rabobank.nl/clubsupport en gebruik je persoonlijke code om in te loggen en je 5 stemmen te verdelen.

Bent je lid van de voormalige Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent je iemand in je omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als jullie en je familie en vrienden jullie stemmen geven aan Fanfare Eendracht Dieteren  bij deze clubactie van Rabobank Westelijke Mijnstreek. DENK HIERBIJ AAN HET EVENTUEEL RUILEN VAN STEMMEN!!

 Klik hier om te stemmen

 

Alvast bedankt

Fanfare Eendracht Dieteren

Het Bestuur

Dit weekend bestaat Fanfare Eendracht Dieteren 150 jaar.

Op zondag 1 september zal er een concert worden gegeven samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide om 16.00u. Het orkest zal dan bestaan uit ruim 100 muzikanten. Dit mega orkest staat onder leiding van de dirigent van beide fanfares Bart Deckers.

Het volgend programma zal ten gehore worden gebracht:

- Festfanfare - Alfred Uhl

- Arsenal - Jan van der Roost

- Benedictus - Karl Jenkins (arr. Luc Vertommen)

- Apothéose - Hector Berlioz (arr. Ton van Grevenbroek)

- Windows of the world - Peter Graham (arr. Floris van der Kooij)

- Can You Dig It - Brian Tyler (arr. Steven Walker)

- Procession To The Minster - Richard Wagner (arr. Jos Stoffels)

De entree voor dit geweldig concert is gratis.

 

Bekijk hieronder een fragment van de laatste repetitie

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com