DONATEURSACTIE 

 

Traditiegetrouw zal Fanfare “Eendracht” Dieteren ook in haar 152ste levensjaar haar jaarlijkse DONATEURSACTIE houden. Om een vereniging als de Fanfare in onze kleine gemeenschap als Dieteren in stand te houden is uw ondersteuning onmisbaar.

Fanfare Eendracht Dieteren is een muziekvereniging die al sinds 1869 zijn wortels heeft in Dieteren. Naast muziek maken proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in ons dorp. Daarom investeren we ook het nodige geld in de muziekopleiding van (jonge) muzikanten die de intentie hebben om deel uit te gaan maken van onze mooie Drumband of Fanfare.

Zoals u van ons gewend bent zouden we graag persoonlijk met u in contact komen om te vragen voor een steuntje in de rug middels een vrijblijvende donatie. Het zag er lang naar uit dat we dit jaar huis aan huis konden rondkomen. Helaas hebben we door de nieuwe coronamaatregelen moeten besluiten om ook dit jaar de fysieke rondgang niet door te laten gaan. Met name onder het motto van beter voorkomen dan genezen. Afgelopen maanden waren we blij dat we van ons konden laten horen tijdens ons buitenconcert en het opluisteren van Allerheiligen. We hopen dat we binnenkort Sint Nicolaas nog muzikaal kunnen ontvangen. Maar voor het overige moeten we in alles helaas weer een stapje terug doen. Middels deze brief willen we u toch vragen om onze vereniging dat steuntje in de rug te geven. Wij hebben in het verleden nooit tevergeefs een beroep op menigeen van u gedaan en hopen dat u ons in dit financieel lastige jaar met gulle hand zult steunen. Het opluisteren van de kerkdienst en de St. Cecilia feestavond zullen helaas ook dit jaar niet doorgaan. Het bij elkaar brengen van veel mensen is nu niet gewenst en daarin nemen we natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Daarnaast dient ook de horeca te sluiten voor 20:00 uur.

  

Muziekmiddag

Afgelopen zondagmiddag heeft, na een aantal keren uitgesteld te zijn, de muziekmiddag plaatsgevonden.

Deze middag was bedoeld om kinderen kennis te laten maken met zelf muziek maken. De kinderen hebben meegedaan aan eem muziekquiz en aan een muziekworkshop gegeven door Myouthic .

De leerlingen die een jaar geleden gestart zijn met blokfluitles hebben tijdens een mini-concert o.l.v. docente Ankie Mofers laten horen wat zij het afgelopen jaar al geleerd hebben.

 

De middag werd afgesloten met frietjes voor alle aanwezigen.

Tijdens de middag heeft Myouthic aan de ouders informatie verstrekt over hun muziekonderwijs dat zij kunnen aanbieden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de jeugdcommisie via ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of iemand van het bestuur van de fanfare. 

 

 

Rabo ClubSupport

Komende week start de jaarlijkse ClubSupport van de Rabobank. Ook als Fanfare Eendracht Dieteren hopen we zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Deze stemmen moeten we voornamelijk als leden bij elkaar zien te krijgen. Natuurlijk door zelf de mogelijke stemmen uit te brengen, maar ook door familie, bekenden te benaderen om ook enkele van hun stemmen aan onze vereniging te geven. 

Route stemmen
Dit jaar is de route voor stemmen net als vorig jaar. De leden van Rabobank stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren. Heeft het lid geen overeenkomst voor Rabo Internetbankieren? Dan is er een stemcode verstuurd via brief of e-mail en stemt diegene via de actiesite. 

Stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren
Het stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren gaat heel eenvoudig: kies na het inloggen voor Zelf Regelen - Lidmaatschap - Rabo ClubSupport. Vervolgens zie je de deelnemende clubs en kunnen de 5 stemmen uitgebracht worden. Hier is geen stemcode voor nodig.

 

Stemmen via de actiesite
Met de persoonlijke stemcode ga je naar de actiesite  https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode om de stemmen uit te brengen. Heeft een lid geen stemcode gekregen en heeft hij ook geen Rabo Internetbankieren? Dan kan diegene contact opnemen met onze Klantenservice (bereikbaar op telefoonnummer 046-442 9 442).

 

Overlijdensbericht Theo Meuffels

 

Onverwacht snel hebben we afscheid moeten nemen van ons lid van bijzondere verdiensten Theo Meuffels. Onlangs kregen we berichten dat de gezondheid van Theo snel achteruitging, maar toch komt het bericht hard binnen.

Ruim 65 jaar was Theo lid van onze vereniging. Jaren die hij met grote inzet heeft besteedt aan de groei en al het wel en wee binnen onze vereniging. Zijn hart lag bij de Drumband. Vele jaren als lid, tamboer-maitre en later ook als instructeur. Het heeft voor Theo bij deze groep altijd gevoeld als een warm bad. Samen hebben ze ook vele successen mogen behalen. Maar ook als slagwerker binnen het Fanfare orkest heeft Theo menige mooie successen mogen meebeleven.

Theo is ook onderdeel geweest van het Bestuur van Fanfare Eendracht Dieteren, waarbinnen hij 8 jaar met verve de rol van voorzitter invulde.

Wij gedenken met respect en waardering zijn grote inzet voor onze Drumband en Fanfare.

Namens iedereen binnen Fanfare Eendracht Dieteren willen we Sophie, kinderen en kleinkinderen in deze zware tijden sterkte toewensen met het verwerken van dit grote verlies.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com