Zaterdag 31 augustus


Op zaterdagavond komt in de feesttent de oudere jeugd aan haar trekken. Velen kunnen zich ongetwijfeld nog de Classics herinneren. In menige dancing en feesttent in Limburg hebben zij in de 60-er, 70-er en 80-er jaren voor veel vertier gezorgd met hun eigen typische “vlaaiensound”. Wie van hen kent niet “My Lady of Spain”, “Yellow Sun of Equador” en “My Russian Lady”.

De Classis Revival Band met in hun gelederen oud-Classics lid Harry Broens, zetten deze traditie sinds enkele jaren voort.

Dit belooft een mooie nostalgische feest- en dansavond te worden. Voor de inwendige mens zal worden gezorgd door diverse foodtrucks in de weilanden rondom de Koppeleberg.

150 jaar Fanfare Eendracht Dieteren

Jubileumfeest fanfare Eendracht Dieteren

 

Nadine Aben, lid van de jeugdfanfare "de Crescendo's",  is gisteren uitgeroepen tot jeugdprinses Nadine I en zal dit jaar voorop lopen in de Deeterse carnaval.

We wensen haar alvast heel veel “pleezer" en "sjpass”.

Champagneconcert 2019

Fanfare Eendracht Dieteren

Zondag 6 januari 2019

Gemeenschapshuis “de Koppel”

 

Bestuur en leden van Fanfare “Eendracht” nodigen iedereen van harte uit om het nieuwe jaar muzikaal in te luiden. 

Dit jaar zullen zowel de jeugdfanfare, drumband als de fanfare een speciaal voor deze gelegenheid afgestemd programma ten gehore brengen, hetgeen garant zal staan voor een sprankelend en sfeervol begin van dit nieuwe jaar.

 

We hopen u te mogen begroeten in Dieteren op zondag 6 januari 2019 om 15.30 uur in Gemeenschapshuis “de Koppel”  te Dieteren

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com