Rabobank ClubSupport 2020

Afgelopen week is de jaarlijkse ClubSupport van de Rabobank weer gestart. Ook als Fanfare Eendracht Dieteren hopen we zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Deze stemmen moeten we voornamelijk als leden bij elkaar zien te krijgen. Natuurlijk door zelf de mogelijke stemmen uit te brengen, maar ook door familie, bekenden te benaderen om ook enkele van hun stemmen aan onze vereniging te geven. 

Route stemmen
Dit jaar is de route voor stemmen veranderd. De leden van Rabobank stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren. Heeft het lid geen overeenkomst voor Rabo Internetbankieren? Dan is er een stemcode verstuurd via brief of e-mail en stemt diegene via de actiesite. 

Stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren
Het stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren gaat heel eenvoudig: kies na het inloggen voor Zelf Regelen - Lidmaatschap - Rabo ClubSupport. Vervolgens zie je de deelnemende clubs en kunnen de 5 stemmen uitgebracht worden. Hier is geen stemcode voor nodig.

Stemmen via de actiesite
Met de persoonlijke stemcode ga je naar de actiesite https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode
om de stemmen uit te brengen. Heeft een lid geen stemcode gekregen en heeft hij ook geen Rabo Internetbankieren? Dan kan diegene contact opnemen met onze Klantenservice (bereikbaar op telefoonnummer 046-442 9 442).

 

Dex

Wij ontvingen weer een mooi bericht: Onze zoon en broertje Dex is maandagmiddag geboren. 😍
Cindy en Dex zijn allebei goed aan het aansterken en Xavier is de meest trotse grote broer die je je maar kunt voorstellen. En papa leeft op vitamine B(aby).


💙💙Julien, Cindy en Xavier van harte gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding!

Vakantie Drumband en Fanfare Eendracht Dieteren

Wat is het de afgelopen maanden rustig geweest. Vele berichten en woorden zijn er al aan besteed, maar nu wordt het hoog tijd om vooruit te kijken. Net voor de vakantie kregen we als vereniging gereserveerd groen licht om op te starten met wat we zo graag doen. Samen muziek maken. Wel met veel mitsen en maren, maar we hebben met kleine groepjes toch weer gerepeteerd. Gelukkig konden we terecht in ons gemeenschapshuis de Koppel. Daar is meer ruimte beschikbaar en mochten we met groepen tot circa 20 muzikanten repeteren. Twee repetities hebben leden van de Fanfare aangegrepen om voor de vakanties toch nog eens hun hobby op te pakken.

De Drumband heeft voor het begin van de vakanties samen vooruit gekeken naar de toekomst na de vakanties. Nader kennis maken met hun nieuwe instructeur Roel Meesen en ook afstemmen wat er met de huidige regelgeving mogelijk is en hoe dit kan worden georganiseerd.

Vorig jaar in deze maand waren we als vereniging volop in voorbereiding naar ons 150 jarig jubileumfeest. Wat zijn we achteraf blij dat we dit zonder de huidige hectiek hebben mogen vieren. Hoe anders is het nu..

Ondanks dat vakantie vieren momenteel een andere dementie heeft gekregen is het voor velen toch een erg welkome periode. Sommige mensen hebben het de afgelopen maanden rustiger gehad dan normaal maar vele onder ons hebben ook op het tandvlees gelopen en alle zeilen moeten bijzetten om door deze periode heen te komen.

Hoe het na de vakanties precies gaat verlopen is momenteel nog niet helemaal duidelijk. Nieuwe informatie komt met regelmaat en we merken momenteel dat ver vooruit kijken lastig en onvoorspelbaar is. Hoe de gehele situatie zich ontwikkeld is dus afwachten. De intentie is dat de Fanfare start met het nieuwe seizoen op 25 augustus. Voor de Drumband start dit met de eerste repetitie op 26 augustus. Wat en wanneer gaat plaatsvinden in het najaar is nu ook nog allemaal onzeker en onder voorbehoud. We houden iedereen daarover zo goed mogelijk op de hoogte.

Voordat het zover is willen we eerst eenieder die het nog voor de boeg heeft, een fijne vakantie toewensen. En hopelijk zien we ons gezond en wel weer terug bij één van de optredens van onze vereniging in de nabije toekomst. Het zal er zeker weer een keer van gaan komen.

Helaas geen Pinkpop dit jaar.

Aankomend weekend zouden we weer met veel leden van de fanfare meehelpen om Pinkpop 2020 tot een groot succes te maken.

Helaas kan Pinkpop dit jaar door de Corona maatregelen niet doorgaan.

Voor vele van ons is dit toch wel een flinke domper, maar vandaag kregen wel een opbeurend kaartje van de organisatie. Op naar Pinkpop 2021!

15 maart 2020

 

Beste leden, commissieleden,

 

Hedenmorgen hebben we als Bestuur een kort ingelast overlegd gehad.

 

Helaas zien ook wij ons genoodzaakt op basis van de officiële richtlijnen vanuit de overheid en de adviezen hieromtrent vanuit de overkoepelende organisaties ivm de coronacrisis alle activiteiten te annuleren c.q. op te schorten tot minstens 5 april.

Dit betekent concreet dat er de komende weken geen repetities zijn, geen lessen worden gegeven, de geplande jaarvergadering wordt uitgesteld tot nader order, er geen concerten worden verzorgd en het Paaskienen 3 april niet zal doorgaan. De Wiejerd is gesloten. Iedereen zal zo goed mogelijk op de hoogte worden gehouden.


Begin april zullen we de dan geldende adviezen en richtlijnen opnieuw afwegen en besluiten nemen over onze activiteiten.

 

Blijf gezond, met vriendelijke groet,
Bestuur Fanfare Eendracht Dieteren

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com