Het gaat hard binnen de Fanfare familie 😊

Het is niet bekend of het iets te maken heeft met de avondklok maar binnen de Fanfare familie hebben we weer een jonge spruit mogen verwelkomen.

Nico en Jolanda Geerlings-Thiecke hebben gezinsuitbreiding mogen begroeten met de geboorte van hun zoon Thomas. Met de genen van Mama en Papa ligt een muzikale toekomst wel voor de hand.

Namens de gehele Fanfare familie willen we Jolande, Nico en Thomas natuurlijk heel veel plezier en warmte toewensen bij deze mooie eerste weken.

Geniet ervan..

Fanfare familie weer uitgebreid,

Bij velen is het momenteel erg rustig, zo ook binnen onze Fanfare. Maar niet binnen het gezin van onze es-bassist Thijs Houtackers. Met de geboorte van zoon Tim zal het binnen het huishouden van Thijs en Linda een drukte van belang zijn.

We willen Thijs, Linda, Koen en Bart van harte feliciteren met de geboorte van hun zoon en broertje Tim.

Dat Tim samen met zijn broertjes in de schoenen mag treden van zijn vader en ook de muzikale genen en verenigingshart heeft meegekregen.

 

Geniet van deze speciale tijd.

Beste fanfareleden en sympathisanten,

Het jaar loopt teneinde, en wat voor een jaar. De wereld staat op zijn kop en Corona bepaalt nog steeds ons hele leven enorm. Muzikaal hebben we het afgelopen jaar op een houtje moeten bijten met maar sporadisch (en kleinschalige) repetities, geen concerten/uitvoeringen en ook geen leuke verenigingsactiviteiten. Van een verenigingsgeest en saamhorigheid is sinds maart niet echt meer sprake.

Hadden we nog de hoop dat we na de eerste golf en na de zomervakantie langzaam maar zeker de draad konden oppakken, kwamen we er al snel achter dat het virus zich nog lang niet gewonnen geeft. En daarmee vervlogen onze plannen om dit jaar weer gezamenlijk optredens te verzorgen.  En nog persoonlijker, wie had destijds kunnen denken dat we nu aan het einde van dit bizarre jaar geen echt sfeervolle en intieme Kerst en geen opwindende start van het nieuwe jaar met onze geliefden kunnen vieren. Ons content doen, is en blijft het parool, hoe vervelend of moeilijk dit ook soms is.

Het medeleven gaat nu, aan  de vooravond van de feestdagen, uit naar hen die het afgelopen jaar persoonlijk getroffen zijn door het virus of die naasten hebben die het Coronavirus hebben opgelopen.

Halsreikend zien we samen met jullie uit naar de beschikbaarheid van het vaccin en de hoop dat het leven weer snel zijn normale gangetje vindt. Dit normaal geldt dan zowel voor jullie persoonlijk met jullie familie, vrienden en bekenden, maar ook binnen onze fanfare. Plannen bij ons te over, maar op welke termijn is vooralsnog de vraag.

Het bestuur van de fanfare wenst jullie allen, ondanks de actuele situatie, hele mooie Kerstdagen in huiselijke kring en hoopt dat gelukkige tijden weer snel in 2021 aanbreken. Wij staan in de startblokken om als bestuur van de fanfare hieraan bij te dragen. 

Laat 2020 rusten voorgoed en begin 2021 vol goede moed.

Namens jullie bestuur, voorzitter Paul Wouters

 

 

 

Rabobank ClubSupport 2020

Een dank u wel voor ieders steun,

In de afgelopen periode hebben vele sympathisanten via Rabo Clubsupport hun stem uitgebracht op onze vereniging. Dit heeft geleid tot een zeer positieve bijdrage vanuit de Rabobank van € 1.489,09.

Een zeer welkome bijdrage in deze vreemde tijden en een bijdrage die we zeker verantwoord zullen inzetten voor verenigingsdoeleinden.

Via deze weg willen we dan ook naar iedereen die op Fanfare Eendracht Dieteren heeft gestemd een groot dank je wel uitspreken. Het voelt goed om te merken dat zoveel mensen onze vereniging, in zo’n kleine kern een warm hart toedragen.

Nogmaals dank, leden en Bestuur

Fanfare Eendracht Dieteren.

Rabobank ClubSupport 2020

Afgelopen week is de jaarlijkse ClubSupport van de Rabobank weer gestart. Ook als Fanfare Eendracht Dieteren hopen we zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Deze stemmen moeten we voornamelijk als leden bij elkaar zien te krijgen. Natuurlijk door zelf de mogelijke stemmen uit te brengen, maar ook door familie, bekenden te benaderen om ook enkele van hun stemmen aan onze vereniging te geven. 

Route stemmen
Dit jaar is de route voor stemmen veranderd. De leden van Rabobank stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren. Heeft het lid geen overeenkomst voor Rabo Internetbankieren? Dan is er een stemcode verstuurd via brief of e-mail en stemt diegene via de actiesite. 

Stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren
Het stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren gaat heel eenvoudig: kies na het inloggen voor Zelf Regelen - Lidmaatschap - Rabo ClubSupport. Vervolgens zie je de deelnemende clubs en kunnen de 5 stemmen uitgebracht worden. Hier is geen stemcode voor nodig.

Stemmen via de actiesite
Met de persoonlijke stemcode ga je naar de actiesite https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode
om de stemmen uit te brengen. Heeft een lid geen stemcode gekregen en heeft hij ook geen Rabo Internetbankieren? Dan kan diegene contact opnemen met onze Klantenservice (bereikbaar op telefoonnummer 046-442 9 442).

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com